opc_loader

Fietskrat met jouw naam

Altijd al een fietskrat willen hebben met jouw naam er op? Fietskratje.com maakt de leukste fietskratten naar de stijle en smaak die jij wilt. We maken met jouw aanwijzingen, lettertype(s) en misschien ook wel foto's, het krat wat helemaal bij jou past. Ook heel leuk en origineel om kado te geven of om te krijgen op je verjaardag, jubileum of huwelijk. Er is altijd wel een leuke gelegenheid of een leuk fietskrat kado te doen.

Wil jij zelf een ontwerp maken, ga dan naar deze pagina en bekijk de mogelijkheden. Ook hier vind je het bestand indien je zelf met InDesign aan de slag wilt gaan.

Ontwerpen

Zie hier enkel ontwerpen van personen die je voor zijn gegaan.

Fietskrat-Louise-Noelle

Geboorte

Als kraamkado bij de geboorte van een jongen of meisje is het heel leuk om als aandenken een fietskrat kado te geven. Is het niet voor op de fiets, dan is het een hele bijzondere aanvulling in de kraamkamer. Gebruik de krat ter decoratie, of als kraammand, of om de kraamkado's in te doen bij een babyshower. Bekijk de mogelijkheden op in de geboorte categorie voor de mogelijkheden. Wanneer je toch een ander design wilt hebben, dan kunnen wij je altijd helpen met het ontwerp voor jouw ideale fietskrat.

Fietskrat-Girl Fietskrat-Boy

Geboortekrat met naam Geboortekrat met naam